Σε γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος

Σε γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος

Ο υπερήλικας ανασύρθηκε σώος, χωρίς σοβαρό τραυματισμό

Σοβαρό τροχαίο με την εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου σε γκρεμό, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εθνική οδό Λαμίας–Καρπενησίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος με κατεύθυνση το Καρπενήσι, λίγο πριν τον Τυμφρηστό επιτάχυνε προς τον γκρεμό. Για καλή του τύχη συνταξιούχος αστυνομικός είδε το αμάξι να φεύγει στο γκρεμό και ειδοποίησε τις αρχές, διαφορετικά στο σημείο που έφυγε, πολύ δύσκολα θα τον εντόπιζε περαστικός.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, όπως και η Αστυνομία Σπερχειάδας, ξεκινώντας την επιχείρηση προσέγγισης και διάσωσης των επιβατών. Παράλληλα, κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ στην περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια, κυρίως για την ανάσυρση τυχόν τραυματιών από τον γκρεμό.

Τελικά, πυροσβέστες και αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, κατάφεραν να ανασύρουν τον οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα στο όχημα και να τον παραδώσουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περίμενε πάνω στο δρόμο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Να σημειωθεί ότι ο 90χρονος βρέθηκε έξω από το αμάξι και σώθηκε, καθώς το όχημά του κατακρημνίστηκε πολλά μέτρα κάτω από την εθνική οδό.