Επιτέθηκε σε 16χρονη και της… τσίμπησε το στήθος

Επιτέθηκε σε 16χρονη και της… τσίμπησε το στήθος

Ο 36χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 μηνών και οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού

Σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, η οποία βρίσκεται στο Βόλο για διακοπές με την οικογένειά της, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο ένας 36χρονος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο κατηγορούμενος έδειχνε στο δικαστήριο, να μην αντιλαμβάνεται τι συνέβη. Δεν ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια, ενώ στο κρατητήριο εκτόξευε ύβρεις κατά πάντων. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Η 16χρονη περπατούσε στο πεζοδρόμιο ακολουθώντας τους γονείς της, όταν ξαφνικά έπεσε θύμα επίθεσης από τον 36χρονο. Ο 36χρονος όρμησε πάνω της και της τσίμπησε με δύναμη το στήθος.

Η κοπέλα σοκαρίστηκε, όμως ο πατέρας της και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού πρόλαβαν τον 36χρονο πριν απομακρυνθεί. Μετά την επίθεση ο δράστης άρχισε να τρέχει για να εξαφανιστεί, αλλά μάταια. Ο πατέρας της 16χρονης και δύο υπάλληλοι πιτσαρίας τον κυνήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Τελικά ο 36χρονος σταμάτησε μόνος του, όταν πλέον οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει, ενώ είχε προσπαθήσει να συνεχίσει να τρέχει χωρίς παπούτσια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στη Εισαγγελία Βόλου με δικογραφία εναντίον του για ασελγείς πράξεις, που προσέβαλαν βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου, στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του. Ο 36χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, όμως συνέχιζε να έχει επιθετική συμπεριφορά και να δείχνει, ότι δεν καταλαβαίνει. Όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα έδρας για την πράξη του, είπε «κάντε ό,τι θέλετε, θέλω να φύγω, να πάω στη Θεσσαλονίκη». Μάλιστα, σηκωνόταν από το εδώλιο, πηγαινοερχόταν στη αίθουσα και σε κάποια στιγμή κοίταξε και τη μητέρα της ανήλικης και της χαμογελούσε με ειρωνεία.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, χωρίς μάλιστα να του δώσει τη δυνατότητα, η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ούτε να ασκήσει έφεση. Ο καταδικασθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με πολλές, διαφορετικού κατά κύριο λόγο περιεχομένου, πράξεις και είχε και καταδικαστικές αποφάσεις. Μετά τη δίκη οδηγήθηκε στο κρατητήριο μέχρι να εκδοθεί η απόφαση φυλάκισής του στις φυλακές Δομοκού.

Εκεί άρχισε να φωνάζει και να ακούγεται σε ολόκληρο το δικαστικό μέγαρο, εκτοξεύοντας ύβρεις κατά των αστυνομικών.