Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αγνοούμενη στην Ικαρία

Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αγνοούμενη στην Ικαρία

Η σορός της εντοπίστηκε σε χαράδρα

Νεκρή βρέθηκε τελικά η 35χρονη Αγγλίδα, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία αγνοούταν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην Ικαρία, όπου βρισκόταν για διακοπές με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός της εντοπίστηκε σε χαράδρα του νησιού. Συγκεκριμένα, πυροσβέστης ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού της 35χρονης, εντόπισε τη σορό της στην χαράδρα, η οποία βρίσκεται στην διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε η άτυχη γυναίκα κάνοντας τζόκινγκ σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το ξενοδοχείο στην περιοχή Κεραμέ που διέμενε.

Από χθες Τρίτη, δεύτερη ημέρα της εξαφάνισης της 35χρονης, είχαν ενταθεί οι προσπάθειες εντοπισμού της και εκτός των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και στελεχών της Ασφάλειας Σάμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας, κλιμακίου του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου και εθελοντών διασωστών, μετέβη στο νησί ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες, ενώ από τις βραδινές ώρες τις έρευνες συνέδραμε και κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα, εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα γεωεντοπισμού.

Σήμερα θα μετέβαινε στο νησί κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛ.ΑΣ. Στην Ικαρία θα μετέβαινε και μια ακόμα ομάδα ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής.