Τραγωδία στη Χίο: «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού»

Τραγωδία στη Χίο: «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού»

Ο πατέρας του 19χρονου που καταπλακώθηκε από τη μπασκέτα ζητά δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του παιδιού του

Ο τραγικός πατέρας του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του από πτώση μπασκέτας σε υπαίθριο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα Χίου, ζητά δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του παιδιού του.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού» είπε ο πατέρας του νεαρού Σταύρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Από την Κύπρο ήρθε όμως και ο παππούς του άτυχου νέου για να πει το στερνό «αντίο» στον εγγονό του.

«Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο» δήλωσε ο παππούς του νεαρού στο Open.

Χθες αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του άτυχου 19χρονου, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος. Σήμερα, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του.