Νοvartis: Στο αρχείο η δικογραφία με κεντρικό πρόσωπο τον Αντώνη Σαμαρά

Νοvartis: Στο αρχείο η δικογραφία με κεντρικό πρόσωπο τον Αντώνη Σαμαρά

Δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην πρωθυπουργό

Το δρόμο για το αρχείο πήρε η δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis με κεντρικό πρόσωπο τον  πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην πρωθυπουργό, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση από προστατευόμενο μάρτυρα.

Ο κ. Σαμαράς από την πρώτη στιγμή  έκανε λόγο για σκευωρία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, η μήνυσή του περί μεθοδεύσεων ανασύρθηκε πρόσφατα από το αρχείο και ερευνάται από αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου οι οποίοι έχουν στο μικροσκόπιο τους και τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επόμενες μέρες, αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη των δικογραφιών που παραμένουν ανοικτές με φερόμενους ως πρωταγωνιστές τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    Με τη νέα κυβέρνηση άρχισε το κουκούλωμα και η άφεση αμαρτιών στα στελέχη του κόμματός της. Σε λίγο θα βγούν αθώοι όλοι όσοι είναι μπλεγμένοι στα σκάνδαλα NOVARTIS, KEEΛΠΝΟ, ENERGA και σε ότι άλλο μπορεί να είναι μπλεγμένοι.
    Ταχύτατη επιστροφή στο παλιό καθεστώς με τεράστια συγκέντρωση εξουσιών στον πρωθυπουργό και πλήρη κομματικό έλεγχο του κράτους. Πάμε δηλαδή σε μια δικτατορία που θα φοράει τη μάσκα της Δημοκρατίας ξεγελώντας τους πολίτες με το ότι έχουν ψήφο ο οποίος θα ελέγχεται πλέον από το σύνολο σχεδόν των μέσων συλλογικής ενημέρωσης (και λέω συλλογικής γιατί μαζικής σημαίνει ότι οι πολίτες είναι μια μάζα που πλάθετε κατά βούληση)

Παρακαλούμε περιμένετε ...