Μποτρίνι: «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».

Μποτρίνι: «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».

Τι αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του ο 19χρονος που κατήγγειλε βασανιστήρια με καυτό λάδι στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν τα εγκαύματα στα χέρια του μαθητευόμενου μάγειρα.

Ο νεαρός, κατήγγειλε πως υπέστη τα πάνδεινα από τον υπεύθυνο κουζίνας πασίγνωστου εστιατορίου, το οποίο ανήκει στο γνωστό σεφ, Εκτορα Μποτρίνι, στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να φύγει, ζούσε τον δικό του «εφιάλτη στην κουζίνα».

Τι αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά 

«Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα. Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα. Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού», καταγγέλλει ο 19χρονος σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Open.

Μποτρίνι: «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες»

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων ανέφερε πως έχει ακούσει την καταγγελία και πως τα «πράγματα δεν είναι έτσι».

«Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες» απάντησε ο γνωστός σεφ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...