Τρεις νεκροί από πνιγμό σε παραλίες της χώρας

Τρεις νεκροί από πνιγμό σε παραλίες της χώρας

Σε Ηλεία, Πήλιο και Αιγιαλεία

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό σήμερα Δευτέρα 4 Αυγούστου, ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους σε παραλίες της χώρας.

Το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σκαφιδιάς Ηλείας 81χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στο Νεκροτομείο Ρίου Πατρών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χορευτού Πηλίου στη Μαγνησία και ένας 72χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Νικολαίικων Αιγιαλείας 81χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.