Πώς περιγράφει ο 45χρονος την επίθεση στους εφοριακούς της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο

Πώς περιγράφει ο 45χρονος την επίθεση στους εφοριακούς της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο

«Θα σε δείρω, γιατί μου το κάνεις αυτό; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος»

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση στους δύο ελεγκτές/εφοριακούς της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου μίλησε στην κάμερα του Alpha στο σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο 45χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που μετέφερε κάρβουνα, περιγράφει τη στιγμή της συμπλοκής με το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ:

«Με σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερα άτομα και ενώ τους έδειξα τα χαρτιά, μου είπαν ότι θα μου κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ. Η μία κοπέλα ζήταγε να δει κάτι σφραγίδες και επέμεινε για το πρόστιμο. Είπα στον έναν, "θα σε δείρω, γιατί μου το κάνεις αυτό; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος". Μου έκοψε το πρόστιμο και μου επιτέθηκε. Ε, του έριξα κανα-δυο, έφαγε μία και η κοπέλα. Είναι ψέμματα όσα λένε για πέτρες, κλπ. Τους είπα ότι στην περιοχή μας δεν κόβουμε δελτία αποστολής παρά μόνο σε παραγγελίες όταν πάμε σε μαγαζιά».

Ο 45χρονος απέφυγε τη διαδικασία του αυτοφώρου και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί στον Εισαγγελία καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του Alpha: