Άγνωστος αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο αγόρι στην Πύλο

Άγνωστος αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο αγόρι στην Πύλο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Μεσσηνία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άνδρα, ο οποίος επιχείρησε το βράδυ της Τρίτης να αρπάξει ένα 10χρονο αγόρι στην Πύλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θάρρος», το παιδί μαζί με την οικογένειά του έκαναν περίπατο στην Πύλο, όπου και κατοικούν μόνιμα. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο μόλο της Πύλου περίπου στις 22:00 το βράδυ και σε μικρή απόσταση από τους γονείς του, τον πλησίασε ένα άνδρας μέσης ηλικίας ντυμένος στα μαύρα.

Ο άγνωστος του είπε, σύμφωνα πάντα με τον 10χρονο, ότι η μητέρα του τραυματίστηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει. Ευτυχώς το παιδί γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, δεν τον πίστεψε και αμέσως απομακρύνθηκε από το σημείο και πήγε να την βρει.

Τότε ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία ευελπιστεί, ότι το πρόσωπο του επίδοξου απαγωγέα θα αποκαλύψουν τα βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή και κατέγραψαν το συμβάν.