«Εκατόμβη» νεκρών ζώων ανακαλύφθηκε στο Μοσχάτο

«Εκατόμβη» νεκρών ζώων ανακαλύφθηκε στο Μοσχάτο

Οι γείτονες αναφέρουν πως άκουγαν ουρλιαχτά για δέκα χρόνια

Η καταγγελία μιας νέας γειτόνισσας λόγω αφόρητης δυσοσμίας σε γειτονιά του Μοσχάτου αποκάλυψε ένα φρικιαστικό θέαμα.

Δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα βρέθηκαν σε υπόγειο και ισόγειο σπιτιού, εκεί όπου φαίνεται πως άνδρας δρούσε για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» του Open ανακάλυψαν «εκατόμβη» νεκρών ζώων σε διώροφο σπίτι της περιοχής επί της οδού Κυθήρων.

Δεκάδες σκελετοί ζώων, τα οποία εικάζεται ότι ήταν εκεί από μήνες έως χρόνια βρισκόντουσαν διάσπαρτα σε όλο τον χώρο.

Η Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρος εθελοντών για τα αδέσποτα «Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τις εικόνες που αντίκρισε.

«Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν» και πρόσθεσε: «Οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και άλλων ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Φοβόντουσαν να καταγγείλουν, γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και σχιζοφρένεια» και κατέληξε: «Τη μέρα που γίνονται οι εργασίες καθαρισμού, λείπει. Το βράδυ λένε ότι έρχεται αυτός. Εδώ και 10 μέρες το σπίτι καθαρίζεται κι αυτός δεν είναι εδώ. Έχουν βγει περίπου 12-14 κάδοι μπαζών που έχουν μεταφερθεί με τα φορτηγά του δήμου».