Ανθρωποκυνηγητό για απόπειρα δολοφονίας στη Μύκονο

Ανθρωποκυνηγητό για απόπειρα δολοφονίας στη Μύκονο

Αναζητούνται δύο άτομα που πυροβόλησαν 34χρονο

Τους δύο δράστες απόπειρας ανθρωποκτονίας 34χρονου στη Μύκονο αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr επικαλούμενη την Αστυνομία, ο 34χρονος Έλληνας δέχθηκε επίθεση νωρίς το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα στην περιοχή του Βόθωνα. Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, πλησίασαν το όχημα του θύματος και τον πυροβόλησαν με όπλο τραυματίζοντάς τον, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής, απ’ όπου εξήλθε αυθημερόν. Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο αγνώστων δραστών με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, το θύμα είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Η αστυνομία ερευνά προσεκτικά την υπόθεση, προσπαθώντας να εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι μέχρι κι αυτή την ώρα εξακολουθούν να διαφεύγουν.

Η κατάθεση του θύματος αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση, βοηθώντας τις αρχές να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.