Έφυγε από τη ζωή στα 39 της χρόνια η Μαρία Βλάχου

Έφυγε από τη ζωή στα 39 της χρόνια η Μαρία Βλάχου

Η γυναίκα που αποτέλεσε σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Μέσω μιας ανάρτησης στο facebook, η αδερφή της Μαρίας Βλάχου αποχαιρέτησε την γυναίκα που αποτέλεσε σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

«Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα» έγραψε στην ανάρτησή της και προκάλεσε συγκίνηση.

Η Μαρία Βλάχου έφυγε από τη ζωή στα 39 της χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων ανέφερε στο μήνυμα της: «Πριν από λίγο χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο, εξαιρετικά νέο άνθρωπο, μία λαμπρή επιχειρηματία, σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια. Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει.

Καλό σου ταξίδι Μαράκι μας, από όλους και όλες μας στην Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων. Maria Vlachou #Fereikos Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά και τους φίλους της».

H επιχείρηση της Μαρίας Βλάχου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλους τους επίδοξους εκτροφείς σαλιγκαριών της χώρας. «Η Feréikos με έδρα την Αρχαία Κόρινθο ιδρύθηκε το 2007 από τις αδερφές Μαρία και Πένυ Βλάχου. Πριν δημιουργήσουμε την εταιρεία Feréikos, ταξιδέψαμε, σπουδάσαμε και εργαστήκαμε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. […]

Το σλόγκαν που μας εκφράζει είναι το: “Σπίτι μου σπιτάκι μου". Γι’αυτό, ακριβώς επενδύσαμε στη δημιουργία σπιτικών προϊόντων με υλικά που προέρχονται από την τοπική, ελληνική αγορά. Διότι, όπως ακριβώς και τα σαλιγκάρια, όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν το σπίτι μας!», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Πουλίτσα Κορινθίας.