Μεγαλείο ψυχής από την οικογένειά της άτυχης βιολόγου, Σούζαν Ίτον

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένειά της άτυχης βιολόγου, Σούζαν Ίτον

Η απόφαση που πήραν λίγες μέρες μετά τον θάνατο της

Μια σημαντική απόφαση πήρε η οικογένεια της αδικοχαμένης Σούζαν Ίτον λίγες μέρες μετά τον θάνατο της βιολόγου.

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας, τους οδήγησε στην απόφαση να δωρηθεί μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν κατά τις ημέρες αναζήτησης της βιολόγου, στις ομάδες που συνέδραμαν στις έρευνες.

Ήταν ένας άνθρωπος που, όπως ομολογούν όσοι την γνώρισαν, άγγιζε με μοναδικό τρόπο τις ζωές των άλλων. Η Σούζαν Ίτον, μια γυναίκα που περιγράφεται ως αισιόδοξη, χαμογελαστή, με διαρκή πάθος να μαθαίνει νέα πράγματα, αφιερωμένη στην Επιστήμη της αλλά και την οικογένειά της, προσφέρει ακόμη και μετά το θάνατό της.

Η οικογένειά της, μέσα στο πένθος για το χαμό της 60χρονης βιολόγου, βρίσκει τη δύναμη να σταθεί και να βοηθήσει το όνομα της Σούζαν να συνδεθεί για άλλη μια φορά με μια θετική ενέργεια. Όπως αποφασίστηκε από τα μέλη της οικογένειας της άτυχης 60χρονης και αναμεταδίδει το cretalive.gr, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο διαδικτυακού εράνου για τη συνδρομή στις έρευνες που διεξάγονταν πριν την τραγική «αυλαία», θα διατεθούν για την ενίσχυση των ομάδων που συνέδραμαν στις έρευνες, στην Κρήτη.