«Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του για να μην χτυπήσει εμάς»

«Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του για να μην χτυπήσει εμάς»

Μαρτυρία του οδηγού του δεύτερου οχήματος

Μια ανατριχιαστική μαρτυρία για το φριχτό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά, το βράδυ της Τρίτης, ήρθε στο φως μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο κύριος Γιάννης, επιβάτης στο αυτοκίνητο που προπορευόταν, αποκάλυψε πως ο νεαρός έπεσε πάνω στο δέντρο στην προσπάθειά του να μην καρφωθεί πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή, μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και τη πεθερά μου. Πιστεύω έτσι όπως ήταν, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί.» είπε ο κ. Γιάννης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κινούταν επί της Λεωφόρου Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο με το αυτοκίνητό του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Πυροσβέστες και αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και απεγκλώβισαν τον νεαρό από τις λαμαρίνες οι οποίες είχαν γίνει μια άμορφη μάζα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον γιο του γνωστού Έλληνα επιχειρηματία στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.