Καλλιεργούσε χασίς σε αγροτοδασική έκταση στην Καλαμάτα

Καλλιεργούσε χασίς σε αγροτοδασική έκταση στην Καλαμάτα

Συνελήφθη 53χρονος για φυτεία αποτελούμενη από 114 δενδρύλλια

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ συνελήφθη ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά 114 δενδρύλλια ύψους έως 80 εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε, ότι την φυτεία την καλλιεργούσε ο 53χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.