Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Ιονία Οδό

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Ιονία Οδό

Δύο επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν σε έλεγχο και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών

Καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ιονία Οδό, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα πληρώματος οχήματος του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα e-maistros.gr, ο οδηγός ενός λευκού Citroen Xsara, δεν υπάκουσε στο σήμα των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και ακολούθησε καταδίωξη, με τους επιβαίνοντες στο ΙΧΕ αυτοκίνητο να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών. Το ΙΧΕ όπου επέβαιναν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ανέπτυξε ταχύτητα και στην Β΄ έξοδο της Αμφιλοχίας βγήκε από την Ιόνια Οδό και μπήκε στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Το αυτοκίνητο ωστόσο των δραστών εγκλωβίστηκε στα στενά της πόλης και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου. Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη οικία στη δυτική πλευρά της πόλης από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας, τη συνδρομή άνδρα του Λιμενικού Τμήματος και κατοίκων της Αμφιλοχίας.

Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα ήταν έμφορτο με μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.