Σεισμός Αττική: Αναστάτωση στον παιδικό σταθμό της Βουλής

Σεισμός Αττική: Αναστάτωση στον παιδικό σταθμό της Βουλής

Τα μικρά παιδιά όπως ήταν φυσικό τρόμαξαν και έκλαιγαν από το φόβο τους

Η σεισμική δόνηση η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε και τους εργαζόμενους στη Βουλή.

Αρκετοί υπάλληλοι έτρεχαν προς τα προαύλια και των τεσσάρων πλευρών του Μεγάρου προκειμένου να νιώσουν ασφάλεια.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα σημειώθηκε στον παιδικό σταθμό (βρίσκεται προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου) καθώς οι εκπαιδεύτριες που έχουν αναλάβει τη διαπαιδαγώγηση των μικρών φιλοξενούμενων έπρεπε να βρουν τρόπο να τους καθησυχάσουν.

Τα μικρά παιδιά όπως ήταν φυσικό τρόμαξαν και έκλαιγαν από το φόβο τους ενώ ειδοποιήθηκαν άμεσα οι γονείς τους οι οποίοι έσπευσαν στο πλευρό τους.

Όσον αφορά το κτίριο αυτό άντεξε για μια ακόμη φορά, αφού οι ζημιές ήταν απειροελάχιστες. Ένα σπασμένο τζάμι μπροστά στο περιστύλιο όπου φιλοξενείται η επετειακή έκθεση για τον Ρήγα Φεραίο (που εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο) και μια ρωγμή στον τοίχο έξω από τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κ.Κ.Ε.

Μόλις καταλάγιασε το φαινόμενο, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας επιθεώρησε μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες τον χώρο ώστε να έχει ιδίαν αντίληψη και έδωσε άδεια στους υπαλλήλους να αποχωρήσουν νωρίτερα από τα γραφεία τους.