Καγκελόπορτα παιδικής χαράς πλάκωσε 3χρονο κοριτσάκι

Καγκελόπορτα παιδικής χαράς πλάκωσε 3χρονο κοριτσάκι

Από τύχη δεν επλήγησαν ζωτικά του όργανα σύμφωνα με τους γιατρούς

Με τραύματα στα άκρα και εκδορές και μώλωπες στο σώμα γλίτωσε ένα κοριτσάκι 3 ετών, το οποίο καταπλακώθηκε από συρόμενη καγκελόπορτα παιδικής χαράς στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου Βόλο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου, το κοριτσάκι είχε τύχη βουνό, που δεν επλήγησαν ζωτικά της όργανα, καθώς η πόρτα ήταν σιδερένια και με βάρος πάνω από 50 κιλά, όπως εκτίμησε η μητέρα του κοριτσιού. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ η μητέρα του κοριτσιού, χθες στις 11:00 περίπου το πρωί πήγε με το κοριτσάκι της για να παίξει στην παιδική χαρά.

«Της λέω "πήγαινε να παίξεις" και πήγε να ανοίξει την πόρτα της παιδικής χαράς, που είναι συρόμενη, σιδερένια. Κατευθύνθηκε στο δεξί μέρος της πόρτας και προσπάθησε να την ανοίξει, χωρίς να αντιληφθεί, ότι είναι συρόμενη. Η πόρτα βγήκε από τις ράγες εντελώς και έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα να την πλακώσει. Έτρεξα κοντά της τρομοκρατημένη. Η μικρή έκλαιγε γοερά και έλεγε ότι πονάει. Προσπάθησα μόνη μου να σηκώσω την πόρτα, αλλά δεν μπορούσα και με βοήθησαν γονείς, που ήταν εκεί. Πήγαμε στο Νοσοκομείο και όλη την ημέρα χθες την περάσαμε με εξετάσεις. Μας είπαν οι γιατροί, πως ήταν τυχερή που την έβγαλε καθαρή με μώλωπες, γδαρσίματα και χτυπήματα στα πόδια και στα χέρια. Μας είπαν ότι θα μπορούσαν να είχαν υποστεί ζημιά τα ζωτικά της όργανα» είπε η μητέρα.

Η μητέρα της μικρής παρατήρησε, ότι η συγκεκριμένη πόρτα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εκ νέου, από τη στιγμή που δεν έχει καμία ασφάλεια και τόσο εύκολα βγαίνει από τη θέση της. «Θα τραυματιστεί κι άλλο παιδί, είναι σίγουρο, είναι επικίνδυνη» τόνισε. Ήδη ενημερώθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ κ. Τοζίδης, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του ΟΛΒ, η οποία θα επιληφθεί της υπόθεσης, με στόχο να βρεθεί ασφαλής λύση για την λειτουργία της παιδικής χαράς.

Φωτογραφία αρχείου