Καταγγελίες για επιθέσεις με αυτοκίνητο παρόμοιες με της Σούζαν Ίτον

Καταγγελίες για επιθέσεις με αυτοκίνητο παρόμοιες με της Σούζαν Ίτον

Δύο νεαρές αλλοδαπές υποστηρίζουν ότι ένα λευκό επιβατικό ΙΧ επιχείρησε να τις χτυπήσει

Δύο καταγγελίες αλλοδαπών γυναικών για επιθέσεις που δέχθηκαν σε Μάλεμε και Καστέλλι στα Χανιά με λευκό αυτοκίνητο, όπως η άτυχη αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2018 σε βάρος μιας 27χρονης από την Λιθουανία, η οποία περιέγραψε στην ιστοσελίδα το περιστατικό. Η κοπέλα η οποία σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Βερολίνο, εργαζόταν πέρσι το καλοκαίρι σε τουριστική επιχείρηση στο Γεράνι. Όπως περιέγραψε, ένα πρωινό πριν πάει στην δουλειά, περίπου στις 7 το πρωί, ξεκίνησε να πάει για τρέξιμο κοντά στο μέρος που έμενε και εργαζόταν, στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

Ενώ έκανε τζόκινγκ σε ένα αγροτικό δρόμο, ανάμεσα σε ελιές, σχετικά κοντά στην θάλασσα, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να έρχεται από πίσω της και όπως είπε, απόρησε για το τι δουλειά έχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει επάνω της και όπως αντιλήφτηκε, ο οδηγός προσπάθησε επίτηδες να την χτυπήσει. «Μου επιτέθηκε με το αυτοκίνητο» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.

Η κοπέλα αναφέρει, ότι επειδή ήταν πολύ στενός ο δρόμος και πολύ κακό το οδόστρωμα, το αυτοκίνητο κινούταν με χαμηλή ταχύτητα, οπότε η ίδια κατάφερε να το αποφύγει πηδώντας μέσα στα δέντρα. Το αυτοκίνητο την προσπέρασε, σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω, όμως ο οδηγός δεν βγήκε απ' αυτό, ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα μέσα στον πανικό της άρχισε να φωνάζει. Στην περιοχή την ίδια ώρα έκανε τζόκινγκ ένας ακόμα τουρίστας, ο οποίος είδε το περιστατικό και άρχισε και αυτός να φωνάζει στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Η 27χρονη Λιθουανή είπε, ότι σοκαρίστηκε και ένιωσε τρόμο από το περιστατικό, ωστόσο δεν το ανέφερε στην Αστυνομία, αφενός επειδή δεν είχε τραυματιστεί και αφετέρου επειδή έπρεπε να πάει στην δουλειά της. Όπως αναφέρει η 27χρονη, δεν είδε τον οδηγό, αλλά θυμάται ότι ήταν ένα παλιό άσπρο επιβατηγό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα- πληροφορίες, υπάρχει ακόμα μία αλλοδαπή νεαρή κοπέλα, η οποία δέχτηκε παρόμοια επίθεση πριν από 2 μήνες στο Καστέλλι. Σύμφωνα με αυτές, ο οδηγός ενός άσπρου αυτοκινήτου, ίδιου με αυτό που παρουσίασε η ΕΛ.ΑΣ. στην συνέντευξη Τύπου για την δολοφονία της Σούζαν Ίτον, χτύπησε την κοπέλα, η οποία ευτυχώς κατάφερε να διαφύγει και να γλιτώσει. Ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να περιγράψει με λεπτομέρειες το περιστατικό στην ιστοσελίδα, προτού το αναφέρει στην Αστυνομία.