Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου-Πατρών και την Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου-Πατρών και την Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Εκτροπή κυκλοφορίας στις σήραγγες της Παναγοπούλας στην Αχαΐα και στον κόμβο Κλειδιού στην Ημαθία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από αύριο Τετάρτη στις εθνικές οδούς Κορίνθου-Πατρών και Αθηνών-Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών θα εκτελεστούν προγραμματισμένες δοκιμές και έλεγχοι του εξοπλισμού στις σήραγγες της Παναγοπούλας, με αποτέλεσμα να τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στις 18:00 έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης και από τις 18:00 της ίδιας ημέρας έως τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εκτραπούν εκτός των σηράγγων και συγκεκριμένα στην παράπλευρη βοηθητική οδό της βόρειας σήραγγας.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού, στον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση από Βέροια προς Αθήνα, από τις 08:00 το πρωί αύριο Τετάρτη έως τις 02:00 το μεσημέρι, λόγω εργασιών συντήρησης. Τα οχήματα που θα κινούνται από Βέροια με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πρέπει να ακολουθούν την εξής διαδρομή: Από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ν. Αγαθούπολης θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.