Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο ληστές που δρούσαν στην περιοχή της Ελευσίνας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο ληστές που δρούσαν στην περιοχή της Ελευσίνας

Κατηγορούνται ότι προχωρούσαν σε κλοπές επί ένα δίμηνο

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο άτομαπου διέπραταν ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 13-7-2019 στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της  Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δυο (2)  αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών κατηγορούμενοι για ληστείες και κλοπές. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ημεδαπός συνεργός τους.

Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, μαχαίρι και διάφορα νομίσματα, καθώς και το όχημα το οποίο είχαν αφαιρέσει και χρησιμοποιήσει σε μεταγενέστερη ληστεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, του Τ.Α. Ελευσίνας κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι ανωτέρω το τελευταίο 2μηνο προέβαιναν από κοινού σε ληστείες με την απειλή μαχαιριού και κλοπές στις περιοχές της Νέας Περάμου, Ελευσίνας, Μαγούλας και Βούλας.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις ληστειών (σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε καφενείο) και δύο (2) κλοπών από πεζούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις».