Στην Κρήτη CNN, ABC και CBS για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου

Στην Κρήτη CNN, ABC και CBS για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου

Ανταποκριτές και κάμερες ενημερώνουν για τις εξελίξεις το αμερικανικό κοινό

Το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου έχει προσελκύσει η υπόθεσης δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου, Σούζαν Ίτον, η σορός της οποίας βρέθηκε σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο τούνελ στην περιοχή Πυργιανά στο Μάλεμε στην Κρήτη.

Λόγω της υπηκοότητας του θύματος, τα ΜΜΕ των ΗΠΑ παρακολουθούν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης της συμπατριώτισσάς τους και διακεκριμένης Βιολόγου. Μάλιστα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, εδώ και λίγα 24ωρα κάποια από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, έχουν στείλει συνεργεία και ανταποκριτές στα Χανιά, προκειμένου να καταγράψουν από κοντά όλες τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή βρέθηκαν κάμερες και δημοσιογράφοι από το CNN, το ABC και το CBS στα Πυργιανά του Μάλεμε, στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 60χρονης Αμερικανίδας. Με ζωντανές συνδέσεις και πλάνα από την τρύπα και το σπήλαιο που οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ως πολυβολείο, οι ανταποκριτές ενημέρωναν με συνεχή ρεπορτάζ το αμερικάνικο κοινό για όλα τα σενάρια γύρω από τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον.