Δολοφονία Ζάκυνθος: «Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου, αλλά η αγανάκτηση»

Δολοφονία Ζάκυνθος: «Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου, αλλά η αγανάκτηση»

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της Πάτρας χειροκροτούμενος από τους συγγενείς και τους φίλους του

«Δεν τον σκότωσα εγώ, αλλά η αγανάκτηση» είπε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Πρωτοδικείου Πατρών ο 26χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του πατέρα του τον Ιούνιο του 2018 στη Ζάκυνθο.

Με την απολογία του ξεκίνησε η τελευταία μέρα της πολύκροτης δίκης. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, ο 26χρονος είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του: «Δεν τον σκότωσα εγώ, αλλά η αγανάκτηση. O ίδιος μου ο πατέρας με ανάγκασε να τον σκοτώσω, με τον πόνο και την οργή που μου δημιούργησε, με όσα είχα δει και είχα ζήσει».

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της Πάτρας χειροκροτούμενος από τους συγγενείς και τους φίλους του, που είχαν συγκεντρωθεί και σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δίκη, με την αγόρευση αργότερα του Εισαγγελέα και την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα βγει μέχρι το μεσημέρι.