Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Φέρεται να την μαχαίρωσαν και να της έκοψαν το αυτί

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Φέρεται να την μαχαίρωσαν και να της έκοψαν το αυτί

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σε απόφραξη των αεροφόρων οδών, δηλαδή σε ασφυξία, που της προκάλεσε ο δράστης ή οι δράστες, οφείλεται ο θάνατος της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά της Κρήτης, ωστόσο σοκ προκαλούν τα υπόλοιπα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, το σώμα της 60χρονης έφερε μαχαιριές σε διάφορα σημεία, ενώ φέρεται να της έχουν κόψει και το ένα αφτί. Το ενδεχόμενο να έχει υποστεί βιασμό, θα εξεταστεί εργαστηριακά, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση.

Επιπλέον, έχει ληφθεί υλικό από σημείο του σώματός της, για εξέταση DNA, που δεν ανήκει στην ίδια. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα, η δολοφονία δεν σημειώθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, καθώς φαίνεται ότι μεταφέρθηκε εκεί, ενώ ήταν ήδη νεκρή.

Ο δράστης ή οι δράστες, μετέφεραν το άψυχο σώμα της 60χρονης στην στοά, η οποία απέχει περίπου 100 μέτρα από την είσοδο Γερμανικού καταφυγίου στην περιοχή του Μάλεμε. Επειδή η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, η ταυτοποίηση έγινε από στοιχεία που έδωσε ο σύζυγος της και αφορούσαν το ιατρικό ιστορικό της, από την οδοντοστοιχία της, ενώ διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και εξετάστηκαν ουλές και έγιναν και οδοντογράμματα.