Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε κανάλι στον Έβρο- Νεκροί οι δύο επιβάτες

Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε κανάλι στον Έβρο- Νεκροί οι δύο επιβάτες

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το χωριό Φυλακτό

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στον Έβρο, αφού δυο άτομα σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Τυχερού Σουφλίου πριν από λίγο. Οι πληροφορίες από το evros-news.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι από το διπλανό χωριό Φυλακτό.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητό τους έκανε «βουτιά» θανάτου στο κανάλι, ενώ τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν νεκρούς τους δύο επιβάτες. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο περίπου 75 χρόνων και την σύζυγο του, οι οποίοι έχουν χωράφια στην περιοχή και πήγαν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο εκεί. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό έπεσε στο κεντρικό κανάλι, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Τόσο οι άνδρες της αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έφτασαν εκεί, τους ανέσυραν δυστυχώς νεκρούς και τους δύο. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πρέπει να βρίσκονταν πνιγμένοι από τις 10 το πρωί περίπου. Μάλιστα τους είχαν δει νωρίτερα που πέρασε το ηλικιωμένο αντρόγυνο από το Τυχερό.

Φωτογραφία αρχείου

Παρακαλούμε περιμένετε ...