Χρέωσαν 130 ευρώ σε τουρίστα για… καθαρισμό αυτιών

Χρέωσαν 130 ευρώ σε τουρίστα για… καθαρισμό αυτιών

Ο 78χρονος λόγω ευαισθησίας στο νερό ένιωθε βουλωμένους τους ακουστικούς πόρους

Ένα κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα καταγράφηκε στη Ρόδο, καθώς ιατρικό κέντρο του νησιού του χρέωσε 130 ευρώ, για έναν απλό καθαρισμό των ακουστικών πόρων των αυτιών του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», θύμα της εκμετάλλευσης έπεσε ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές. Ο 78χρονος που έχει ευαισθησία στα αυτιά, απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί, αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, διαδικασία που δεν διήρκεσε περισσότερο από 15 λεπτά, τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ. Το ιατρικό κέντρο πάντως του χορήγησε και την σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες του. Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα, τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του ταμείου.