Τέσσερις θάνατοι λουομένων μέσα σε λίγες ώρες

Τέσσερις θάνατοι λουομένων μέσα σε λίγες ώρες

Ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε Πάτρα, Αίγιο και Αίγινα

Τέσσερις ακόμη θάνατοι λουομένων από πνιγμό καταγράφηκαν σήμερα 3 Ιουλίου σε Πάτρα, Αίγιο και Αίγινα

Ειδικότερα, το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλογριάς Πατρών 97χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το μεσημέρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 64χρονος στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Ροδοδάφνης Αιγίου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ίδια ώρα περίπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 79χρονος στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικόλαου Αιγίου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το μεσημέρι επίσης στην Αίγινα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 57χρονος στην θαλάσσια περιοχή Κολώνας, ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση από τις οικείες λιμενικές αρχές, ενώ στις σορούς των θυμάτων θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.