Στο εδώλιο γυμναστής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του

Στο εδώλιο γυμναστής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της το 2001 στην Ιεράπετρα.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης που έγινε χρόνια μετά από το ίδιο το θύμα, την 32χρονη σήμερα γυναίκα, είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη αλλά και τον χώρο του κλασικού αθλητισμού στο νησί όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Η δίκη, μετά από πολλές αναβολές, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης με την κατάθεση της παθούσας. Ωστόσο η έντονη συναισθηματική της φόρτιση οδήγησε τους δικαστές στη διακοπή της διαδικασίας και η συνέχισή της προσδιορίστηκε για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας 58χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος το 2001 προπονούσε σε αθλήματα του στίβου τη 14χρονη τότε μαθήτρια. Πρωτόδικα, ο προπονητής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια του, αλλά είχε συνάψει μαζί της ερωτική σχέση με τη συναίνεσή της.