«Η ζωή μου έχει καταστραφεί» Με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε η αθλήτρια

«Η ζωή μου έχει καταστραφεί» Με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε η αθλήτρια

Η νεαρή φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον γυμναστή της πριν από 18 χρόνια

Συναισθηματικά φορτισμένη και πολύωρη ήταν η κατάθεση της νεαρής αθλήτριας για τα όσα έζησε στα χέρια του προπονητή της.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της 14χρονης αθλήτριας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον γυμναστή της, στην Ιεράπετρα, πριν από 18 χρόνια πρόκειται να συνεχιστεί την Τετάρτη.

Η νεαρή, κατά την πολύωρη κατάθεση της επέμεινε με σθένος και δάκρυα στα μάτια όπως αναφέρει το cretalive.gr, ότι μπορεί να έκανε λάθη και να μην τον κατήγγειλε εγκαίρως, όμως ήταν ένα μικρό κορίτσι που φοβόταν.

Υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού, ότι σε καμία περίπτωση δεν συναίνεσε σε όλο αυτό και κατέληξε ότι οποία και αν είναι η απόφαση, η ζωή της έχει καταστραφεί εξαιτίας αυτού του ανθρώπου.  Επανέλαβε ότι προσέφυγε στην δικαιοσύνη όχι γι αυτήν αλλά επειδή τον θεωρεί κοινωνική απειλή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσει η σημερινή διαδικασίας, ο 58χρονος σηκώθηκε και ζήτησε συγνώμη ισχυριζόμενος, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, ότι ήταν μια ανάρμοστη σχέση αλλά όχι βιασμός. Μια ανάρμοστη σχέση για την οποία έχει μετανιώσει πίκρα αλλά έγινε με την συναίνεση της κοπέλας.