Στην Εισαγγελία Ρόδου η δικογραφία για την δολοφονία Τοπαλούδη

Στην Εισαγγελία Ρόδου η δικογραφία για την δολοφονία Τοπαλούδη

Αναμένεται η απάντηση της Facebook για τις συνομιλίες και τις επαφές του θύματος

Ολοκληρώθηκε η δικογραφία, που σχηματίστηκε εις βάρος ενός 19χρονου Αλβανού και ένος 21χρονου ημεδαπού για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου προς αξιολόγηση και θα ακολουθήσει η υποβολή σχετικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για την έκδοση σχετικού βουλεύματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην δικογραφία περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων, οι εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορούμενων, ενώ ακόμη αναμένονται απαντήσεις από την εταιρεία Facebook, για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της προσωπικής της σελίδας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 στις φυλακές Γρεβενών και η κράτησή τους έχει παραταθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019.