Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με οδηγό που πάρκαρε πάνω σε ένα ζωντανό γατάκι

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με οδηγό που πάρκαρε πάνω σε ένα ζωντανό γατάκι

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην Πάτρα όταν οδηγός, μη παρατηρώντας το γατί που κοιμόταν στο δρόμο, πάρκαρε... πάνω του.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, το γατάκι άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο αλλά ο οδηγός δεν έδωσε σημασία. Κάποια στιγμή βγήκαν από τα μπαλκόνια τους οι κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών, ενοχλημένοι. Κάποιος από τους περίοικους ευαισθητοποιήθηκε και κάλεσε την πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως και ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Η ώρα είχε φτάσει 16.00 και το γατί ήταν ήδη εγκλωβισμένο επί 9 ώρες. Αφού κατάφεραν να το ελευθερώσουν, το μετέφεραν σε κτηνιατρική κλινική αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν να το σώσουν.

Το περιστατικό ανέδειξε με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση η οποία ήταν από τις πρώτες που προσέτρεξε για βοήθεια του γατιού.

Γράφει λοιπόν η Ελίζα Καλλίτση: «7 η ώρα το πρωί. Παρκάρεις . Πάνω σε ένα γατί που κοιμάται στο δρόμο και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Παρκάρεις. Τούμπι βρε αδελφέ. Εμπόδιο. Κάτι καταλαβαίνεις. Αντε και όχι. Το ζώο ουρλιάζει. Δεν το ακούς ; Κλειδώνεις και φεύγεις. Και μετά εσύ που περνάς από δίπλα. Και εσύ από τα μπαλκόνια στις πολυκατοικίες. Το βλέπεις. Αλλά δεν αντιδράς. Εκνευρίζεσαι όμως που τα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής που ήρθαν για να απεγκλωβίσουν το ανήμπορο πια να φωνάξει πλάσμα χαλάνε τον ύπνο σου. 4 το μεσημέρι πια. Τότε μόνο κάποιος ειδοποίησε. Και εσύ κυρά μου δημοσιογράφος πράγμα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Τόση φασαρία ; Για ένα γατί ; 9 ώρες παγιδευμένο το ενοχλητικό πράγμα που κάνει φασαρια κάτω από τη ρόδα. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας. Στο βαθύ σκοτάδι σας...»