Περιπέτεια για 9χρονη που ταξίδευε προς Σάμο και βρέθηκε στη Ρόδο

Περιπέτεια για 9χρονη που ταξίδευε προς Σάμο και βρέθηκε στη Ρόδο

Άγνωστο πως η ασυνόδευτη ανήλικη αποβιβάστηκε στον ενδιάμεσο σταθμό της πτήσης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ένα 9χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο, που ενώ ξεκίνησε το αεροπορικό της ταξίδι για τη Σάμο, κατέληξε στο νησί της Ρόδου και από εκεί στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, το 9χρονο κορίτσι ξεκίνησε κανονικά το ταξίδι του για το νησί του ανατολικού Αιγαίου νωρίς το πρωί του Σαββάτου με την επιβίβαση του στο αεροσκάφος, αλλά και με επίβλεψη από αεροσυνοδό, καθώς ήταν ασυνόδευτο. Το αεροσκάφος ωστόσο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό και κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα, καθώς η μικρή βρέθηκε να περιφέρεται για ώρες στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί για Σάμο.

Μετά από ώρες αγωνίας για την οικογένεια και τους συγγενείς της, αλλά και την ταλαιπωρία της μικρής αφού άλλαξε συνολικά τρία αεροδρόμια, το συμβάν έλαβε τέλος λίγο πριν τις 22:00 του Σαββάτου, μιας και το κοριτσάκι έφτασε αισίως στον αρχικό του προορισμό, τη Σάμο και παραδόθηκε αν και ταλαιπωρημένο, με ασφάλεια στους συγγενείς της.

Η οικογένεια πάντως της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την αδιανόητη περιπέτεια που βίωσε η μικρή, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επικοινωνήσει με το νομικό τμήμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας

Τη δική της απάντηση για την περιπέτεια που πέρασε η 9χρονη, δίνει η αεροπορική εταιρεία. Συγκεκριμένα, διαβεβαιώνουν ότι η 9χρονη βρισκόταν υπό την επίβλεψη συνοδού της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και της παραμονής της στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όπως αναφέρουν, έπειτα από πρωτοβουλία της εταιρείας, το κορίτσι μεταφέρθηκε με άλλο αεροσκάφος από τη Ρόδο στην Αθήνα και κατόπιν επιβιβάστηκε σε πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό τη Σάμο, όπου περιμένουν την 9χρονη οι συγγενείς της.

Σημειώνουν παράλληλα, ότι διενεργείται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, για ποιο λόγο το κορίτσι αποβιβάστηκε, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον ενδιάμεσο σταθμό της Ρόδου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...