Ο σκύλος του Λιμενικού «μυρίστηκε» επτά διακινητές ναρκωτικών στη Μύκονο

Ο σκύλος του Λιμενικού «μυρίστηκε» επτά διακινητές ναρκωτικών στη Μύκονο

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και MDMA

Στη σύλληψη επτά αλλοδαπών ηλικίας από 22 έως 27 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προέβησαν χάρη στη μύτη του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cyclades24.gr, σε έλεγχο μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής στο νέο λιμένα Μυκόνου, ο αστυνομικός σκύλος μυρίστηκε τα ναρκωτικά, που έφερε 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, μικτού βάρους 57,13 και 67,41 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 22χρονου, στην οποία εντοπίστηκαν να διαμένουν οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες και κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μεθυλενεδιοξυμεθαμφεταμίνη (MDMA) συνολικού μικτού βάρους 47,01 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 11,19 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 14,99 γραμμαρίων, 17 συσκευασμένα δισκία άγνωστης χημικής ουσίας και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ καθώς και 11 κινητά τηλέφωνα. Σημειώνεται, ότι το τελευταίο διάστημα οι λιμενικές αρχές της Μυκόνου έχουν προβεί χάρη στον αστυνομικό σκύλο σε άλλες 11 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.