Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή

Παραδίδεται το δεύτερο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Παραδίδεται αύριο Σάββατο από την Περιφέρεια Αττικής το δεύτερο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, τρεις εβδομάδες μετά από την παράδοση του πρώτου τμήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου και από τις 22:00 έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νέας Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα από Αθήνα-Γλυφάδα προς Πειραιά, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο της Συγγρού έως τον ανισόπεδο κόμβο του Κηφισού.

Αναλυτικά, η κυκλοφορία σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, θα πραγματοποιείται από τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Συγγρού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά θα ακολουθούν τις λωρίδες κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, μετά δεξιά στροφή (αναστροφή) προς Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης και θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ι. Φιξ, αριστερά στην οδό Αιόλου, αριστερά στην οδό Ορφέως και τέλος δεξιά στην Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) και θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

- Τα οχήματα που κινούνται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά, θα κινούνται μέσω της οδού Πεισιστράτου, αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στη Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου).

Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής έως τις 18:00 της ιδίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.