Φυλάκισαν πρόβατα σε άδειο κτίριο και τα άφησαν να πεθάνουν από ασιτία

Φυλάκισαν πρόβατα σε άδειο κτίριο και τα άφησαν να πεθάνουν από ασιτία

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του άγνωστου βασανιστή τους

Αντιμέτωπα με τις νοσηρές ενέργειες ενός ανθρώπου που θανατώνει πρόβατα καταδικάζοντάς τα σε αργό και βασανιστικό θάνατο βρέθηκαν μέλη της «Ζωόφιλης Δράσης» μετά από σχετική καταγγελία που τους έγινε από τρεις εφήβους σύμφωνα με το cretapost.gr.

Οι ακτιβιστές κλήθηκαν στην περιοχή του Ανισαρά στη Χερσόνησο της Κρήτης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα. Ο άγνωστος δράστης, σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό της «Ζωόφιλης Δράσης» στο facebook κρατά στον χώρο φυλακισμένα πρόβατα, τα οποία αφήνει να θανατωθούν από την πείνα και τη δίψα.

Στον χώρο βρέθηκαν τα πτώματα τεσσάρων ζώων, κάποια από αυτά σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και άλλα τέσσερα ζώα ζωντανά, σε κακή ωστόσο κατάσταση, υποσιτισμένα και φοβισμένα.

Τα στελέχη της «Ζωόφιλης Δράσης» με πρόχειρα μέσα φρόντισαν τα καταπονημένα πρόβατα και κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του άγνωστου βασανιστή τους. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση, τις επόμενες ώρες θα ληφθεί μέριμνα ώστε τα τέσσερα φυλακισμένα ζώα να απομακρυνθούν με ασφάλεια από τον χώρο και να λάβουν φροντίδα από κτηνιάτρους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...