Δολοφονία Τοπαλούδη: Έκλεισε η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έκλεισε η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ο γρίφος με το πτώμα, τα βασανιστήρια και ο βιασμός, οι καταθέσεις που κράτησαν επτά μήνες και οι «απαντήσεις» από το Facebook

Την υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας έκλεισε η ανακρίτρια Ρόδου έπειτα από επτά μήνες ερευνών και καταθέσεων η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλος ο φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο, προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη.

Αυτό που έχει έμενε σε εκκρεμότητα ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον Αλβανό. Αν δηλαδή γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δοθήκαν και οι αρχές γνωρίζουν πλέον ποια είναι η αλήθεια.

Επίσης έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Υπήρξε μια από τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης φοιτήτριας πεταμένο στα βράχια μιας απόκρημνης παραλίας της Ρόδου κανείς δεν γνώριζε πόσο βίαια είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η άτυχη κοπέλα.

Το τατουάζ που είχε στην γάμπα της αποτέλεσε το «κλειδί» για να ταυτοποιηθεί η σορός της. Το πτώμα άνηκε στην 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη η οποία όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια βασανίσθηκε και βιάσθηκε ενώ την πέταξαν στην θάλασσα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Μετά από επτά μήνες ερευνών και καταθέσεων η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Κατηγορούμενοι για την δολοφονίας ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας.

Την στραγγάλισαν, την γρονθοκόπησαν, τη χτύπησαν με το σίδερο και την έριξαν στον γκρεμό

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η άτυχη φοιτήτρια σύμφωνα με πληροφορίες από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε αργό, επώδυνο και βασανιστικό θάνατο που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Το κορίτσι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο Ροδίτης και Αλβανός είχαν πάθει εμμονή με το να τη σκοτώσουν. Έτσι αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της

Η απειλή ότι θα τους καταγγείλει πυροδότησε τον θυμό τους. Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκοπήσαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτυπήσαν με το σίδερο και στη συνέχεια την έριξαν στον γκρεμό. Όταν την έριξαν ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι κινήσεις των δυο νεαρών μετά το φονικό

πό τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που τη συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ο 21χρονος βρίσκεται από τις 7 Δεκεμβρίου προφυλακισμένος στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών μαζί με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και για βιασμό από κοινού σε βάρος της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook.

Τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία.

Οι γονείς της ζητάνε να γίνει γρήγορα η δίκη

Από εδώ και στο εξής οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητάνε να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.