Έγκλημα στο Γουδή: Η κόρη σκότωσε την μητέρα – «Το έκανα για να την λυτρώσω»

Έγκλημα στο Γουδή: Η κόρη σκότωσε την μητέρα – «Το έκανα για να την λυτρώσω»

Η 68χρονη γυναίκα λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα, την τύλιξε σε κουβέρτα και την πέταξε

Λύση στο μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε χθες σε δρόμο στο Γουδή φαίνεται πως έδωσε η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα. Όπως ομολόγησε η ίδια η κόρη της ήταν εκείνη που σκότωσε την μητέρα της η οποία έπασχε από άνοια. Στη συνέχεια την τύλιξε στο χαλί και την πέταξε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Η 68χρονη γυναίκα λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γουδή.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 59χρονη μητροκτόνος η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα.

Όπως ανέφερε έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φώναζε για να σωθεί. Τότε της έκλεισε το στόμα και εκεί πιθανότατα επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η γυναίκα φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς πως «ήθελα να την λυτρώσω».

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η 68χρονη δολοφόνος, μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.