Δόθηκαν οι συνομιλίες της Τοπαλούδη στο Facebook με τον έναν κατηγορούμενο

Δόθηκαν οι συνομιλίες της Τοπαλούδη στο Facebook με τον έναν κατηγορούμενο

Αναμένεται πλέον να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δύο σε δίκη

Στην τελική φάση βρίσκεται πλέον η υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ογκώδης φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη, έπειτα από επτά μήνες ερευνών και καταθέσεων.

Το ζήτημα που εκκρεμούσε ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά της Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον 19χρονο. Δηλαδή εάν γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δόθηκαν και οι αρχές γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Επιπλέον έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.

Δείτε το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star από το 36,08':

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...