Συνεχίζεται ο οπαδικός «πόλεμος» στην Πάτρα

Συνεχίζεται ο οπαδικός «πόλεμος» στην Πάτρα

Μολότοφ σε κεντρική καφετέρια της πόλης

Λίγα λεπτά μετά τις 23:30 της Κυριακής σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ εναντίον καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην οδό Κανακάρη, στο κέντρο της Πάτρας. Αυτή πραγματοποιήθηκε από ομάδα οπαδών, η οποία στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι δράστες της επίθεσης ήταν περίπου 20, οι οποίοι φορούσαν κράνη. Επιτόπου βρέθηκαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, καθώς ο χώρος έγινε… γυαλιά καρφιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σήμερα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, επικράτησε μεγάλη ένταση στην περιοχή, με τους κρανιοφόρους να κυνηγούν έναν φερόμενο οπαδό αντίπαλης ομάδας, ενώ δεν δίστασαν να προχωρήσουν και στη χρήση μολότοφ, παρόλο που μέσα στο κατάστημα υπήρχε πολύς κόσμος.

Το άτομο που έγινε στόχος των δραστών μπήκε μέσα στην καφετέρια για να γλιτώσει τα χειρότερα και τότε ήταν που έπεσε η μολότοφ εντός του χώρου. Ο ίδιος πήρε έναν πυροσβεστήρα και έσβησε τη φωτιά και απομάκρυνε τα άλλα άτομα που ήταν εκεί, ενώ οι δράστες πήραν τραπέζια και καρέκλες που πέταξαν πάνω στις τζαμαρίες.

Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν νεαρούς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα της Αχαΐας, αμέσως μετά την επίθεση κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία συνδέσμου οπαδών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού υπάρχει και μια σύλληψη, ενώ καταγράφηκε και ένας ελαφρύς τραυματισμός ενός άνδρα, στο πόδι, στον οποίον δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε αμέσως εξιτήριο.

Τα επεισόδια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπως αναφέρεται για οπαδικούς λόγους, δεν είναι κάτι που δημιουργεί έκπληξη, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί διάφορα περιστατικά που αφορούν τον «πόλεμο» αυτόν μεταξύ χούλιγκαν.