Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

Στο όχημά του επέβαιναν 10 αλλοδαποί

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται παρά την προσπάθειά του να διαφύγει αρχικά με το όχημά του και στη συνέχεια πεζός, ένας 31χρονος, ο οποίος μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Ο 31χρονος αλλοδαπός, όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Λίμνης και κλήθηκε να σταματήσει το όχημά του.

Ο 31χρονος διακινητής δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανάπτυξε ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του οχήματός του σε χωράφι.

Στο όχημα επέβαιναν 10 αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Φωτογραφία αρχείου