Αστυνομικός συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Αστυνομικός συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του ΕΔΕ

Σε τέσσερις συλλήψεις, ανάμεσά τους και ενός αστυνομικού, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν για την υπόθεση τρεις ιδιώτες και ένας αστυνομικός σε περιοχή της Χαλκιδικής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση - παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Από τη εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε, ότι ο αστυνομικός μετέβη την περασμένη Δευτέρας στην οικία των δύο ιδιωτών σε περιοχή της Χαλκιδικής και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ. Εξερχόμενος της οικίας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμ. κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως συνελήφθησαν οι δύο ιδιώτες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκε μεταλλικός τρίφτης, ενώ στην οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο τρίτος ιδιώτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 4 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,22 γραμμάρια κοκαΐνης, 24,25 γραμμάρια κάνναβης, 2.650 ευρώ, συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 17,43 γραμμαρίων, μεταλλικός τρίφτης, δύο μεταλλικοί δίσκοι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, δύο κουτάλια και κουτάλα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσίων, τρςι αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών ουσιών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο ιδιώτες και τον αστυνομικό σε ανακριτή. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...