Ντελαπάρισε στο… ίσιωμα αυτοκίνητο 51χρονης στη Φθιώτιδα

Ντελαπάρισε στο… ίσιωμα αυτοκίνητο 51χρονης στη Φθιώτιδα

Κατέληξε με τον ουρανό του οχήματος σε χαντάκι

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία 51χρονη από τη Λαμία, το αυτοκίνητο της οποίας ντελαπάρισε σήμερα το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο Λαμίας–Δομοκού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το αυτοκίνητο της 51χρονης είχε κατεύθυνση από την Αμφιθέα και μπήκε στον περιφερειακό από την διασταύρωση στο ICE με κατεύθυνση προς Ξηριώτισσα. Άγνωστο πως το αυτοκίνητο έκανε υπερστροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο και να ανατραπεί στο παρακείμενο αυλάκι.

Παρά την ατυχία της, η γυναίκα στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς δεν χτύπησε, ενώ και η πόρτα της οδηγού άνοιγε κανονικά, αφού βρισκόταν στο κενό που δημιουργούσε στο έδαφος το χαντάκι. Με τη βοήθεια διερχόμενων, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δεν χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβεστών που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο με δύο οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε και πλήρωμα της 7ης ΕΜΑΚ, που επίσης δε χρειάστηκε να παρέμβει. Διασώστες του ΕΚΑΒ τοποθέτησαν προληπτικά στην 51χρονη κολάρο και τη μετέφεραν εμφανώς σαστισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Τροχαία Λαμίας βρέθηκε επίσης στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και για την καταγραφή του απρόοπτου τροχαίο.