Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για το sex symbol των 90's

Το sex symbol της δεκαετίας του ‘90, έφυγε από τη ζωή ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη και σπόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Τζούλια Μπάρκα, «έσβησε» στο σπίτι της, εκεί που έδινε τα τελευταία χρόνια τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια είχε μιλήσει για τη κατάσταση της υγείας της πριν δυο μήνες στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τότε, στο πλευρό της μητέρας της Ευτυχίας, είχε πει: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο, θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο, πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Η καριέρα της Τζούλιας Μπάρκα, ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 ως ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε σειρές και βιντεοταινίες της εποχής.

Το 2002, η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στην ηθοποιό, όταν κατά τη διάρκεια σόου που πραγματοποιούσε σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στη πίστα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Για περισσότερες από 40 μέρες, η Τζούλια Μπάρκα, έπεσε σε κώμα. Όταν πια ξύπνησε η μια πλευρά του σώματος της είχε παραλύσει ενώ μέχρι και τελευταία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Η ηθοποιός κατά τη προσπάθεια της να ανακάμψει δέχτηκε και το δεύτερο χτύπημα της μοίρας, αφού της εμφανίστηκε καρκίνος.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Ηράκλεια Χαλκιδικής, στις 11.00.