Ο πυροβολισμός στα Εξάρχεια αποκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών

Ο πυροβολισμός στα Εξάρχεια αποκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν ο 26χρονος που άνοιξε πυρ και η 41χρονη που τραυματίστηκε συνελήφθησαν

Ένας 26χρονος αλλοδαπός και μία 41χρονη ημεδαπή συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση του πυροβολισμού που σημειώθηκε βραδινές ώρες της 21ης Μαΐου στα Εξάρχεια και οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε την 41χρονη στην οδό Τοσίτσα, διαπιστώθηκε ότι η παθούσα και ο 26χρονος αλλοδαπός με τον οποίο διαμένουν σε οικία στα Εξάρχεια, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων από τις 7 Μαΐου μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους 4.700 ευρώ. Στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα φυσίγγιο.

Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Φωτογραφία αρχείου