Χρέωσαν τουρίστες 836 ευρώ για καλαμαράκια, σαλάτες και μπύρες στη Μύκονο

Χρέωσαν τουρίστες 836 ευρώ για καλαμαράκια, σαλάτες και μπύρες στη Μύκονο

Το εξωφρενικό ποσό και η ανάρτηση του έξαλλου Αμερικανού ταξιδιώτη στο TripAdvisor

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι σκέτη απάτη» είναι ο τίτλος της κριτικής Αμερικανού ταξιδιώτη στο TripAdvisor, που επισκέφτηκε πρόσφατα τη Μύκονο και πλήρωσε το εξωφρενικό ποσό των 836 ευρώ για τρεις σαλάτες Ceasar, έξι μερίδες καλαμαράκια, τρεις τοπικές μπύρες, δύο νερά και έναν χυμό.

Το εστιατόριο που επισκέφτηκε ο Αμερικανός τουρίστας από το Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό στο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων και απ’ ό,τι φαίνεται χρεώνει για… χρυσάφι τα πιάτα του μενού του.

Όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό ντοκουμέντο του δελτίου παραγγελίας, που ανήρτησε ο τουρίστας στην ταξιδιωτική πλατφόρμα, μία μερίδα καλαμάρι στο συγκεκριμένο εστιατόριο της Μυκόνου κοστίζει 98,50 ευρώ, μία σαλάτα Ceasar σχεδόν 20 ευρώ, μία μεγάλη τοπική μπύρα 25 ευρώ και ένα μπουκάλι νερό 8,90 ευρώ.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι οι χρήστες, που κατηγορούν το εστιατόριο για αισχροκέρδεια, καθώς χρεώνει τον ελληνικό καφέ 10 ευρώ και μια μερίδα μουσακά 20 ευρώ!

Για να μην προτρέξουν κάποιοι καλοθελητές και πουν «καλά κι αυτός δεν ζήτησε κατάλογο»; ο Αμερικανός τουρίστας εξηγεί στο post του στο TripAdvisor, ότι το προσωπικό του μαγαζιού δεν είναι καθόλου εξυπηρετικό και ότι δεν τους παρείχε κατάλογο, έτσι ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν μια εικόνα για το κόστος του γεύματός τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...