Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη, πήγαμε αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη, πήγαμε αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας

Τις απαντήσεις από τα κεντρικά του facebook περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου για να κλείσει την υπόθεση

Τις απαντήσεις  από τα κεντρικά του facebook περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου για να κλείσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο για την έρευνα που διεξάγεται εδώ και έξι μήνες.

Τα μηνύματα  στο messenger της άτυχης φοιτήτριας θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο. Θα δείξουν αν η κοπέλα γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού θα ήταν και ο Έλληνας.

Μητέρα Ελένης: «Σήμερα το κορίτσι μου θα γιόρταζε»

Χθες η Ελένη Τοπαλουδη θα γιόρταζε. Οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο.

«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελενη. Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες,  όταν συνειδητοποιείς  ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει» ανέφερε η μητέρα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Απαντήσεις ζητά και ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας τόσο για τη δολοφονία όσο και για τον καταγγελλόμενο βιασμό της κόρης του έναν χρόνο πριν από το έγκλημα.

Στη Ρόδο κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας

Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για τους δύο αξιωματικούς που είδαν την Ελενη Τοπαλούδη τη βραδιά που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της. Επιμένουν ότι το κορίτσι ανησυχούσε μόνο για ένα «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια όπως αναφέρθηκε στο δελτίο του STAR.

Τι έδειξε το κινητό τηλέφωνο του Ροδίτη κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί δεόντως στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες ενωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς και εξετάζοντο.