Δεύτερη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ΑμΕΑ στη Φθιώτιδα

Δεύτερη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ΑμΕΑ στη Φθιώτιδα

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για συγγενικό της πρόσωπο

Στη σύλληψη και δεύτερου ατόμου με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 23χρονης με νοητική στέρηση, πράξη για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί ένας 74χρονος, προχώρησε η Αστυνομία στην Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, πρόκειται για 63χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας, που είχε πέσει θύμα κακοποίησης και από τον 74χρονο γείτονα της. Ο 63χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιων του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 63χρονος είχε πρόσβαση στο σπίτι, όπου μένει η 23χρονη με την αδερφή της, επίσης ΑμΕΑ, τον πατέρα και την 81χρονη γιαγιά της, που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών. Μάλιστα, ο συλληφθείς φέρεται να έχει κακοποιήσει το κορίτσι και μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι δικαστικοί λειτουργοί είχαν αποφασίσει την προφυλάκιση του 74χρονου.

Το κορίτσι είχε περιγράψει με τρόμο, τα όσα βίωνε στην καθημερινότητά της από τον 74χρονο, ωστόσο από την προανάκριση φαίνεται ότι προέκυψε η εμπλοκή και του 63χρονου, για το οποίο ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.