«Σφαίρες, σφαίρες, παντού σφαίρες. Πρέπει να θρηνήσουμε δηλαδή και άλλο θύμα μετά τον Μάριο;»

«Σφαίρες, σφαίρες, παντού σφαίρες. Πρέπει να θρηνήσουμε δηλαδή και άλλο θύμα μετά τον Μάριο;»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 11χρονου μαθητή που έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι - Ζευγάρι βρήκε σφαίρα στο σαλόνι του σπιτιού του

Ήταν 8 Ιουλίου 2017 όταν μια αδέσποτη σφαίρα αφαίρεσε την ζωή του Μάριου στην αυλή του σχολείου του. Σήμερα στον προαύλιο χώρο του  σχολείου υπάρχει ένα εκκλησάκι αλλά και μια ζωγραφιά στην οποία οι συμμαθητές του έγραψαν «αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει Μάριε».

«Έχουμε συνηθίσει. Σφαίρες, σφαίρες, παντού σφαίρες. Πρέπει να θρηνήσουμε δηλαδή και άλλο θύμα μετά τον Μάριο; Αυτή θα είναι στο τέλος η κατάληξη» αναφέρει ο πατέρας του μικρού Μάριου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα λίγα μέτρα από το σχολείο του Μάριου ένα ζευγάρι γυρίζει από τις διακοπές του Πάσχα και βρίσκει μια σφαίρα στο πάτωμα του σαλονιού. Είχε διαπεράσει την οροφή όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

«Από το πάνελ το οποίο είναι πενηντάρι τρύπησε και τις δυο λαμαρίνες η σφαίρα και βρέθηκε κάτω στο χαλί. Μαζεύω και τις δυο σφαίρες τις δίνω στην Αστυνομία και λέω αν ήσουν από κάτω και την έτρωγες θα ήσουν τώρα τελειωμένη είπα» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του Μάριου ο οποίος θα γινόταν 14 χρόνων. «Την ημέρα του Πάσχα ακουγόταν και συνεχόμενοι πυροβολισμοί, από αυτόματο όπλο; Δεν ξέρω. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή.

Κάποιος που πυροβολεί αν γνώριζε ότι θα τιμωρηθεί θα το έκανε; Ζήτω η ατιμωρησία λοιπόν» τονίζει ο πατέρας του.

Για τον θάνατο του Μάριου ο αίτιος παραμένει άγνωστος.