Επτά συλλήψεις για εμπορία ηρωίνης και κάνναβης στα Εξάρχεια

Επτά συλλήψεις για εμπορία ηρωίνης και κάνναβης στα Εξάρχεια

Σε δύο παράλληλες επιχειρήσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών

Στη σύλληψη επτά ατόμων στην πλατεία Εξαρχείων και την περιοχή των Πατησίων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία κατά την διάρκεια δύο παράλληλων επιχειρήσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε άτομα, από τα οποία τα δύο Τυνήσιοι και ένας Αιγύπτιος εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ ένας ημεδαπός και ένας ακόμη Τυνήσιος κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 65 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση. Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλοι εννέα αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, τα οποία εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν στην περιοχή των Πατησίων δύο ημεδαποί, οι οποίοι επίσης διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες ηρωίνης και δύο συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελία.