Μπαλαούρας: Κακώς δεν χορηγήθηκε άδεια στον Κουφοντίνα

Μπαλαούρας: Κακώς δεν χορηγήθηκε άδεια στον Κουφοντίνα

«Θυμίζω πως μέχρι τώρα είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει»

Την άποψη του εξέφρασε ο Μάκης Μπαλαούρας ότι «κακώς έγιναν οι διαμαρτυρίες μ' αυτή την ένταση και κακώς δεν χορηγήθηκε άδεια στον Κουφοντίνα» μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN και πρόσθεσε: «Θυμίζω πως μέχρι τώρα είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει» πρόσθεσε.

Ο Μάκης Μπαλαούρας αναφέρθηκε στο παράδειγμα αντιμετώπισης των έγκλειστων μελών των Ερυθρών Ταξιαρχιών της γειτονικής Ιταλίας, λέγοντας ότι «τους δώσανε πολύ νωρίς το δικαίωμα να δουλεύουνε και μόνο να μην κοιμούνται σπίτι τους» ενώ πρόσθεσε πως ο νόμος που προβλέπει τα σχετικά θέματα με τις άδειες των φυλακισμένων «υπάρχει και είναι παλιός».

«Να πάρουμε τα δεδομένα. Ο νόμος υπάρχει και είναι παλιός. Ένας εγκλεισμένος, εφόσον έχει καλή διαγωγή μέσα στις φυλακές, μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα» ανέφερε ο κ. Μπαλαούρας τονίζοντας πως αυτό δεν το λέει ο ίδιος, αλλά ο νόμος.

Σε ό,τι αφορά το σχόλιο παριστάμενου στο πάνελ της εκπομπής πως «ο Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «αυτό είναι ένα άλλο θέμα, δεν μπορείς να βάλεις κανένα να κάνει δήλωση μετάνοιας» διευκρινίζοντας πως αναφέρεται στο νόμο για την διαγωγή των κρατουμένων.